Uitvoering 17 november

<div>
<div>Beste leden van de sportclub,<br />Zaterdag 17 november zal onze tweejaarlijkse uitvoering plaatsvinden in de sporthal in Holwierde.<br />Het thema is dit jaar Flora en Fauna!<br />We zullen beginnen met de voorstelling om 19.00 uur.<br />De verschillende groepen zullen hard oefenen om een geweldige uitvoering voor u in te studeren. <br />Mocht er speciale kleding nodig zijn dan hoort u dit via de leiding van de groep waar uw kind lessen volgt.<br />We hopen op een grote opkomst qua publiek en heten u dan ook van harte welkom op deze bijzondere avond!<br />Met vriendelijke groeten,<br />Bestuur sportclub Holwierde</div>
<div><br />Daarnaast wil het bestuur nog een oproep plaatsen:<br />Wie wil er helpen om de kinderen om te kleden voor en tijdens de verschillende optredens en wie wil ons <br />helpen met de verkoop van  koffie/thee/frisdranken? We hopen dat een aantal mensen zich opgeeft, <br />aangezien wij het niet redden met alleen het bestuur.<br />Graag doorgeven via het beantwoorden van deze mail of bij een van de bestuursleden:</div>
<div><a href=”mailto:aa.visscher@home.nl”>aa.visscher@home.nl</a><br />Annemarie Visscher 629360<br />Beate Tkacz 680203<br />Paulien Vos 616437<br />Henrike de Vries 620930</div>
</div>